Grunnet sommer turnes vil våre åpningstider være redusert i juni og feriestengt i juli.

Student? Få time hos psykiater

Er du student og sliter med angst, adhd, depresjon eller andre psykiske lidelser? Ikke lid i stillhet. Bestill en time hos vår psykiater i dag og få den hjelpen du trenger. Våre erfarne psykiatere er her for å hjelpe deg med dine plager, og stå sammen med deg gjennom dine utfordringer for at du skal få bedre psykisk helse og nå dine mål. Ikke la psykiske helseproblemer hindre deg fra å nå det fulle potensialet ditt. Bestill en time hos oss i dag. 

Like effektiv

Tidssparende

Sikker

Kvalitet

Psykiater for studenter

Med de økende utfordringene i hverdagen og studentlivet, har tilgang til psykiske helsetjenester blitt viktigere enn noensinne. Vi har ingen eller kort ventetider og du trenger ingen henvisning til oss. Våre online psykiatere tilbyr utredning og behandling av psykiske lidelser og problemer som angst, depresjon og stress. Med virtuelle konsultasjoner kan studentene få tilgang til rask psykisk helsehjelp av autoriserte psykiatere. Du mottar en videolenke og kan lett møte opp fra hvor som helst med god internett dekning ved hjelp av datamaskinen, Ipad eller en annen mobilenheten. I tillegg tilbyr klinikken vår i Oslo eller Ski personlig oppmøte konsultasjoner for de som foretrekker ansikt-til-ansikt konsultasjoner. Enten det er online eller personlig oppmøte, kan det å søke profesjonell hjelp lede til at studentene ofte opplever bedring i den mentale helsen som ofte fører til bedre livskvalitet og øke trivselen i deres akademiske og personlige liv. Stuentpriser gjelder til 40 års alderen.

Du kan dra nytte av våre nettbaserte psykiatertjenester på følgende måter: 

 • Ikke behov for lange forberedelser, tidkrevende og dyre reiser. 
 • Du bestiller timen rett fra vår booking kalender og setter opp time etter behov. 
 • Det er ikke nødvendig å ha en henvisning, noe som kan forsinke prosessen. 
 • Ingen risiko for virus som koronavirus eller andre infeksjonssykdommer osv. 
 • På venterommet har du ingen sjanse til å møte noen du kjenner. 

Vi kan hjelpe deg med

 • Eksamensangst
 • Depresjon og oppvekst
 • Angst og bekymring
 • Panikkanfall
 • Traume
 • Studere
 • Slutt å utsette oppgaver (utsettelse)
 • Fullfør Fullfør masteropp/bacheloroppgaven
 • Vanskelig forhold til mat
 • Lav selvtillit
 • Ensomhet
 • Stressmestring
 • Reduser perfeksjonisme
 • Relasjonsvansker
 • Problemer med selvtillit
 • Rus
 • Eller andre

Vi har erfarne psykiatere som kan hjelpe med råd og veiledning

Vi har mange studenter fra hele landet, både de som studerer i Norge og norske studenter i utlandet, og kjenner godt til flere av studentenes psykiske utfordringer. Vi kan hjelpe deg med blant annet eksamensstress, angst, depressive plager, rusavhengighet, penge spillavhengighet eller ved behov ordne med dokumentasjon til statens lånekassen ved sykdom samt andre instanser. 

Psykiatrisk rådgivning for studenter

Denne tjenesten er ideell for studenter som sliter med å klare studiene, føler seg stresset eller demotivert, eller som synes det er vanskelig å overvinne utsettelse. Våre ekspertråd og veiledning kan hjelpe deg med å utvikle effektive studievaner, redusere stressnivået og holde deg motivert for å nå dine private og akademiske mål. Enten du står overfor utfordringer med tidsstyring, eksamensforberedelse eller oppgavefrister, kan vi gi støtten du trenger for å lykkes. 

Psykiaterrådgivning for studenter
Psykiaterbehandling for studenter

Psykiatrisk behandling for studenter

Vårt tilbud er rettet mot studenter som sliter med psykiske problemer som påvirker deres daglige liv og akademiske prestasjoner. Fra angst, depresjon og relasjonsproblemer til livskriser, avhengighet og selvbildeproblemer. Vårt team av psykiatere og samtaleterapeuter er her for å gi deg personlig støtte og hjelpe deg med å overvinne utfordringene dine. Med evidensbaserte behandling, veiledning og oppfølging og kan studentene har større sjanse til å gjenvinne kontrollen over livet sitt. 

Videokonsultasjon med 

psykiater

Vår lege online psykiatri er like god som våre fysiske økter. Online diagnose og tilpassede behandlingsplaner er tilgjengelige fra våre spesialister.

Telefonkonsultasjon med 

psykiater

Vi tilrettelegger alltid våre kunder. Hvis du heller vil snakke med vår spesialist på telefon, hjelper vi deg gjerne med det. Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg

Når bør jeg oppsøke en psykiater som student?

Som student kan det være utfordrende å balansere det akademisk, sosialt og personlig liv, noe som kan føre til stress, angst og andre psykiske pplager. Hvis du føler deg overveldet eller opplever vedvarende følelser av tristhet, håpløshet eller verdiløshet, kan det være på tide å søke hjelp fra en psykiater. Andre tegn inkluderer en betydelig endring i appetitt, søvnmønster og konsentrasjonsvansker. Tidlig intervensjon kan bidra til å forhindre at tilstanden din blir verre, og en psykiater kan tilby ulike behandlingsalternativer, som terapi og ved behov medisiner, for å hjelpe deg til å føle deg bedre. 

Sjekk Student Psykiater Priser

Sliter du med psyken eller er avhengig av alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Gjør en avtale med psykiater enkelt ved å klikke på «bestill time» i kalenderen vår og sjekke psykiater pris. Vi vil at du skal snakke med vår online psykiater eller over telefonen hvis du er mer komfortabel med det.

 

Enkel og rask timebooking - Kort ventetid

Bestill time psykiater

1. Bestill time

Trykk enkelt på «bestill time» nederst i høyre hjørne og velg konsultasjonsform hos lege, psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin.

bestill time for psykiater

2. Betal for timen

Betale med vipps eller kreditkort

Motta psykiater dokumentasjon

3. Motta dokumentasjon

Motta dokumentasjon, resepter, erklæringer, journaler, bekreftelser ved avsluttet time over digipost/pasientpost eller per post

Hvem er vi?

Psykiater.no Lege og Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin – er en helprivat klinikk som befinner seg i Ski sentrum i nærheten av Jernbanetorget, Ski Storsenter og bussterminalen.

Vi har kort ventetid ved klinikken. Trenger du en lege, psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin i dag, kan du komme uten henvisning innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr dessuten konsultasjoner over video og telefon i tillegg til oppmøte ved klinikken. Forskning viser at videokonsultasjoner er minst like effektivt.

Kjennetegnet på vår behandling er en varm og menneskelig atmosfære. En jobber tett med pasienten gjennom våre arbeidsmetoder og behandlingsteknikker med mål om å øke din trivsel og livskvalitet, med pasienten i sentrum som føler seg hørt.

Psykiater.no, Lege & Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin.

Vi er stolt av å tilby behandling til mennesker som har opplevd utfordringer med alle typer psykiske og avhengighets lidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det.

Vi har også spesialister innenfor rus- og avhengighetsmedisin. Ofte sammenfaller psykiatriske lidelser sammen med rus og avhengighetslidelser, noe som gir oss en ekstra stor fordel i behandlingen. I følge et estimat finnes det i dag under 100 spesialister med spesialitet både i psykiatri og rus og avhengighetsmedisin. Vi kan behandle alt fra angst, depresjon til rus eller generell avhengighet eller spilleavhengighet. Våre spesialister i psykiatri & rus og avhengighetsmedisin gjør alle typer utredning, diagnostikk og behandling innen disse feltene. Klinikken bistår også med coaching og hjelp med å åpne ditt fulle potensiale. Les mer om type behandling vis tilbyr på vår «Om Oss» side.

Hva gjør en spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin?

Vår behandling setter mennesket i sentrum. Leger med spesialisering innen rus- og avhengighetsmedisin er en relativt ny spesialisering for leger, og vi er stolte av våre spesialister. Du trenger ikke å kjempe mot noen form for avhengigheten alene. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten samt oppnå et rusfritt liv. 

Hva kan vi få til sammen?

Vi er stolt av å tilby behandling til de pasientene som sliter med alle typer psykiske og avhengighetslidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten. 

Bestill time i dag!

Sliter du med psyken eller avhengighet til rus, alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Bestill en time i dag i vår kalender ved å klikke «bestill time». Vi tar gjerne en videosamtale, eller en prat over telefon dersom du er mer komfortabel med det.

Mest leste artikler

Besvime av angst

Besvime av angst

Har du noen gang følt hjertet ditt banke fort, hendene blir svette og så plutselig blir alt mørkt? Å besvime av angst er vanlig, men skummelt.

Les Mer »
Arbeidsangst

Arbeidsangst

Føler du deg engstelig for jobben? Du er ikke alene. Mange tenker slik. Tidsfrister, store oppgaver og press for å gjøre det bra, kan alle

Les Mer »
Utbrenthets angst

Utbrenthets angst

Føler du deg konstant overveldet og utmattet? Du kan oppleve utbrenthetsangst. I dagens travle verden prøver mange mennesker å gjøre for mye, noe som kan få

Les Mer »