Grunnet sommer turnes vil våre åpningstider være redusert i juni og feriestengt i juli.

ADHD behandling voksne

Har du ADHD? Trenger du oppstart av behandling? Det finnes hjelp. ADHD behandling voksne involverer vanligvis samtaleterapi, psykoterapi, kosthold forbedringer, mosjon, medisinering og generelt psykiatrisk rådgivning. En kombinasjon av disse er ofte den mest effektive behandlingen. Disse tiltakene kan bidra til å minske ADHD symptomer, men de kurerer det ikke. Det kan ta litt tid å finne ut hva som fungerer best for deg. Våre psykiatere vil kunne bistå deg gjennom hele prosessen.

Like effektiv

Tidssparende

Sikker

Kvalitet

ADHD Behandling Voksne

Somatiske undersøkelser og dokumentasjon du trenger fra din fastlegen, annen lege eller hos oss i Oslo eller Ski
Som et ledd i vurdering om forsvarlig oppstart av ADHD medisiner, trengs somatiske opplysninger.
Vennligst oppsøk din lege / fastlege for følgende: 
Det er ønskelig med disse undersøkelsene/spørsmål besvart fra fastlegen. 
1)  Generelle blodprøver. 
2)  EKG – Beskrivelse. Er Ekg Normal? Ingen kjente hjertelidelser? Foreligger det hjertespesialist undersøkelser med en rapport? 
3)  Somatisk undersøkelse av deg ink. BT/Puls, og nevrologiske undersøkelser, (EEG der nødvendig eller nevrologisk vurdering).
4)  Foreligger det sanseforstyrrelser / Sansedefekter? Alvorlig sinnslidelse? Psykoser? Spiseforstyrrelser? Epilepsi? 
5)  Kjente somatiske og psykiatriske lidelser? 
6)  Liste over faste og ved behovs medisiner? 
7)  Allergier / Medisiner du ikke tåler? 
8)  Dersom det har vært rus og avhengighet i bilde må det også fremlegges dokumentasjon på rene urinprøver i 12 uker, som kan tas etter avtale med fastlegen. Vi utfører hverken ADHD utredning eller ADHD medisinsk behandling i perioder pas. er i aktiv rus da det er kontraindisert.
9) Urinprøve med rusanalyser må foreligge
10) Tidligere psykiatrisk diagnostikk: 
– Utredninger fra psykiatrien, PPT, BUP, Privat klinikker samt satte diagnoser. Her oppsøker du 
dps’et eller klinikken du fikk ADHD diagnose ved og vedlegger utredningen til oss. 
– Relevante opplysninger ved utskrift fra din journal fra DPS eller klinikken du har blitt fulgt opp ved. 
– Send også tidligere epikriser av betydning. Du finner dem ofte på helsenorge.no.  
 

En oppsummering av alle punkter over og konklusjon fra fastlegen basert på punkt 1-10, og om de ser noen medisinske hindringer m.t.p medikamentell oppstart, dersom du skulle få en slik diagnose eller har en slik diagnose og skal ha oppstart på ADHD medisiner. Du kan sende oss alt på Digipost.no , søk oss opp “psykiater.no og spesialist i rus og avhengighetsmedisin…..”, eller få din fastlege til å sende oss dette ved direktemelding.  

Vi vil da ta en gjennomgang av dokumentasjon på 20-40min event. 60min om det er mye info. Du vil bli fakturert over vipps/visa kort/kredittkort eller faktura (via en betalingslenke på sms). Videre vil du får du få beskjed om å sette opp en time hos oss.  

Hvordan Foregår Behandling ADHD Voksne

Når du er ferdig utredet hos oss, eller etter gjennomgang av din eksterne utredning, møter du først til (enkel time om du var utredet hos oss, og en dobbelt time om du har en ekstern utredning, etterfulgt av enkeltimer hos vår psykiater/spesialist i rus og avhengighetsmedisin for oppstart av ikke medikamentelle eller medikamentelle tiltak, som oftest begge. Oppstart på medisiner kan gis etter somatiske avklaringer foreligger, som du skal ha fått beskjed om du har gått i utredningen hos oss. Dersom du ikke har gått i utredningen hos oss, og har tatt kontakt med oss, vil du ofte få beskjed om det samme. Under stabilisering på medikasjon vil vår spesialist som oftest be deg om å ta BT/Puls kontroll måling hos din fastlege samt blodprøver for å avklare om alt er greit. Når pasienten er ferdig behandlet og stabilisert, vil en sende utredningen og epikrisen til pasientens fastlege og ved ønske også til pasienten over digipost.no. Det brukes mellom 1-2 timer på epikrise rapportert, som faktureres pasienten i slutten av behandlingen.

Les også informasjon om ADHD utredning for å få mer informasjon om prosessen.

Hvordan foregår ADHD voksen behandling
Har du gått til en annen psykiater som er i ferie, er syk, sluttet i sin stilling eller gått av med pensjon?

Har du gått til en annen psykiater som er i ferie, er syk, sluttet i sin stilling eller gått av med pensjon?

Fortvil ikke. Send oss:
1.ADHD utredningen på digipost.no. Utredningen får du tak i der du ble utredet. Kontakt dem og få det tilsendt deg eller oss direkte.
2. Somatiske avklaringer fra din fastlege (les øverst på denne siden om hva som trengs).
3. Send det til oss over digipost.no ved å søke opp “psykiater.no & spesialist i rus og avhengighetsmedisin”.
4. Vent på gjennomgang fra vår spesialist og du vil få beskjed om å sette opp en dobbel time førstegangen.

Videokonsultasjon med 

psykiater

Vår lege online psykiatri er like god som våre fysiske økter. Online diagnose og tilpassede behandlingsplaner er tilgjengelige fra våre spesialister.

Telefonkonsultasjon med 

psykiater

Vi tilrettelegger alltid våre kunder. Hvis du heller vil snakke med vår spesialist på telefon, hjelper vi deg gjerne med det. Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg

Sjekk Psykiater Priser

Sliter du med psyken eller er avhengig av alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Gjør en avtale med psykiater enkelt ved å klikke på «bestill time» i kalenderen vår og sjekke psykiater pris. Vi vil at du skal snakke med vår online psykiater eller over telefonen hvis du er mer komfortabel med det.

 

Enkel og rask timebooking - Kort ventetid

Bestill time psykiater

1. Bestill time

Trykk enkelt på «bestill time» øverst på sioden eller nederst i høyre hjørne og velg konsultasjonsform hos psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin.

Motta psykiater dokumentasjon

2. Motta dokumentasjon

Motta dokumentasjon, resepter, erklæringer, journaler, bekreftelser ved avsluttet time over digipost/pasientpost eller per post

bestill time for psykiater

3. Betal for timen

Du vil motta en sms lenke hvor du kan betale med vipps, kreditkort inntil 48timer, deretter sendes det faktura.

Hvem er vi?

Psykiater.no Lege og Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin – er en helprivat klinikk som befinner seg i Ski sentrum i nærheten av Jernbanetorget, Ski Storsenter og bussterminalen.

Vi har kort ventetid ved klinikken. Trenger du en lege, psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin i dag, kan du komme uten henvisning innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr dessuten konsultasjoner over video og telefon i tillegg til oppmøte ved klinikken. Forskning viser at videokonsultasjoner er minst like effektivt.

Kjennetegnet på vår behandling er en varm og menneskelig atmosfære. En jobber tett med pasienten gjennom våre arbeidsmetoder og behandlingsteknikker med mål om å øke din trivsel og livskvalitet, med pasienten i sentrum som føler seg hørt.

Psykiater.no, Lege & Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin.

Vi er stolt av å tilby behandling til mennesker som har opplevd utfordringer med alle typer psykiske og avhengighets lidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det.

Vi har også spesialister innenfor rus- og avhengighetsmedisin. Ofte sammenfaller psykiatriske lidelser sammen med rus og avhengighetslidelser, noe som gir oss en ekstra stor fordel i behandlingen. I følge et estimat finnes det i dag under 100 spesialister med spesialitet både i psykiatri og rus og avhengighetsmedisin. Vi kan behandle alt fra angst, depresjon til rus eller generell avhengighet eller spilleavhengighet. Våre spesialister i psykiatri & rus og avhengighetsmedisin gjør alle typer utredning, diagnostikk og behandling innen disse feltene. Klinikken bistår også med coaching og hjelp med å åpne ditt fulle potensiale. Les mer om type behandling vis tilbyr på vår «Om Oss» side.

Hva gjør en spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin?

Vår behandling setter mennesket i sentrum. Leger med spesialisering innen rus- og avhengighetsmedisin er en relativt ny spesialisering for leger, og vi er stolte av våre spesialister. Du trenger ikke å kjempe mot noen form for avhengigheten alene. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten samt oppnå et rusfritt liv. 

Hva kan vi få til sammen?

Vi er stolt av å tilby behandling til de pasientene som sliter med alle typer psykiske og avhengighetslidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten. 

Bestill time i dag!

Sliter du med psyken eller avhengighet til rus, alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Bestill en time i dag i vår kalender ved å klikke «bestill time». Vi tar gjerne en videosamtale, eller en prat over telefon dersom du er mer komfortabel med det.

Mest leste artikler

Besvime av angst

Besvime av angst

Har du noen gang følt hjertet ditt banke fort, hendene blir svette og så plutselig blir alt mørkt? Å besvime av angst er vanlig, men skummelt.

Les Mer »
Arbeidsangst

Arbeidsangst

Føler du deg engstelig for jobben? Du er ikke alene. Mange tenker slik. Tidsfrister, store oppgaver og press for å gjøre det bra, kan alle

Les Mer »
Utbrenthets angst

Utbrenthets angst

Føler du deg konstant overveldet og utmattet? Du kan oppleve utbrenthetsangst. I dagens travle verden prøver mange mennesker å gjøre for mye, noe som kan få

Les Mer »