Grunnet sommer turnes vil våre åpningstider være redusert i juni og feriestengt i juli.

ADHD og Arbeid

I Norge er det viktig å skape et oppmuntrende arbeidsmiljø, spesielt for personer med ADHD. Dette krever å fremme arbeidsplass endringer. Denne måten er designet for å gi fleksibilitet, redusere distraksjoner og forbedre generell trivsel i anerkjennelse av de ulike behovene til ansatte. Det garanterer at personer med ADHD kan vokse og bidra på arbeidsplassen.

Tilrettelegging på arbeidsplassen

Fleksibel arbeidstid: For å ta hensyn til ulike oppmerksomhetsspenn og energinivåer hos personer med ADHD, implementere fleksibel arbeidstid. Å gi arbeidstakere fleksibilitet med sine tidsplaner kan forbedre produksjon og trivsel.
Dedikerte stilleområder eller hodetelefoner bør tilbys: Ved å hjelpe arbeidere med å redusere distraksjoner. Dette fremmer en atmosfære som er bra for konsentrert arbeid.
Planlagte pauser på ulike tidspunkter i løpet av dagen: Korte pauser hjelper personer med ADHD å holde fokus og bidra til å kontrollere rastløsheten.
Klar kommunikasjon: Skap effektive kommunikasjonslinjer. Å gi klare retninger og forventninger hjelper personer med ADHD å holde orden på oppgaver. Det reduserer muligheten for misforståelser.
Angi prioritet av oppgaver og organisasjonsstøtte: Det gir materialer for å organisere og sette prioriteringer for oppgaver. Leverer digitalt
Alternativer for eksternt arbeide: Oppmuntre ansatte til å velge eksternt arbeid som gir dem friheten til å tilpasse arbeidsområdene til deres behov. Kontrollen på arbeidsplassen kan forbedres via eksternt arbeid.
Hyppige oppdateringer: Sørg for å sjekke inn ofte og gi konstruktiv kritikk. Et støttemiljø skapes av åpen kommunikasjon, som gjør det mulig for ansatte å diskutere problemer og finne løsninger.

Tips for tidsstyring

I Norge innebærer effektiv tidsstyring for personer med ADHD en personlig tilpasset strategi og et støttende miljø. Å omfavne fleksible arbeidsplaner, strukturerte pauser og bruke digitale verktøy for organisering er viktig. Den norske vektleggingen av balanse mellom arbeid og fritid og forståelse for psykisk helse bidrar til en kultur. Det oppfordrer personer med ADHD til å utvikle tidsstyrings teknikker, fremme produktivitet og trivsel.

Arbeidsminne, eller korttidsminne, er et problem for noen personer med ADHD, noe som kan gjøre det lettere å glemme ting.

Bedrifter kan bistå med dette ved å:

  • arrangere regelmessige møter for å snakke om den kommende uken og fordele oppgaver en etter en.
  • skrive ut instruksjoner eller veiledninger for aktiviteter, ved hjelp av planlegging eller planleggings programvare for å gi en ukentlig oppgave oversikt. Ta opp alle møter og presentasjoner og gjøre opptakene tilgjengelige.
  • Sette på plass automatiserte påminnelser for møter og avtaler fem minutter i forveien.
  • overvurdere varigheten av oppgaver eller møter, levere grafiske diagrammer, sjekklister eller plakater som fremhever viktig informasjon.
  • Gi en stor dataskjerm, slik at brukeren kan se alt de trenger samtidig eller dele opp side for side.

Suksesshistorier i karrieren

Campbell Mckenna Suksesshistorie
Han sier følgende:
Som selskapets skaper og administrerende direktør, er jeg glad for å reflektere over mine mer enn 15 års suksess og ekspertise i ansettelsessektoren. Jeg har hatt stillinger i flere bransjeledende virksomheter i løpet av min karriere, før jeg startet mitt eget. Ved å bruke min omfattende bransjeerfaring og spesifikke ferdighetssett, har jeg administrert verdensomspennende utøvende søke initiativer for noen av de største organisasjonene her på Sourcing Solved.
ADHD påvirker meg også. Hvis du er overrasket over det, er du ikke den eneste. Tross alt er ADHD, vanligvis sett på som en negativ tilstand som bør behandles. Men jeg kjempet med denne tilstanden og ble vellykket.

Den karriere endrende historien til Dr. George Sachs
For Dr. George Sachs var et stort livsvendende øyeblikk å endre karriere i en alder av
30. Han skjønte ikke på den tiden, at en stor del av problemene hans i yrket stammet fra voksen ADHD som hadde gått udiagnostisert.
Som en vellykket sertifisert klinisk psykolog for barn og voksne, spesialiserer Dr. George Sachs seg på behandling av ADD, ADHD og autismespektrum forstyrrelser. I tillegg til å være skaperen av det holistiske ADHD-behandlingssenteret Sachs Center, er han også medstifter og klinisk direktør for Inflow, en vitenskapsbasert app for voksne med ADHD, og forfatteren av flere barnebøker, inkludert Glad, Gal, Trist, og Hjelp de traumatiserte barna og Hjelp mannen din med ADHD.

En reise med selvoppdagelse og gründersuksess
Ingrid Heyerdahl er et lysende eksempel på utholdenhet, viljestyrke og verdien av å omfavne sine individuelle evner, i en verden som omfavner nevrodiversitet. Ingrid, opprinnelig fra både Brasil og Norge, har inspirert mange mennesker med ADHD over hele verden gjennom sin vei som digital gründer og forretningscoach. Vi går inn på Ingrids livsfortelling, opprettelsen av ADHD SUPERKVINNEN, og hennes utrettelige engasjement for å utdanne kvinner med ADHD for å overvinne hindringer og lykkes som gründere i livet hennes.

 

Konklusjon

Arbeidsplasser i Norge viser nasjonens engasjement for å skape et innbydende og oppmuntrende arbeidsmiljø. Å anerkjenne kravene til mennesker som har diagnoser som ADHD. Innføringen av tilpasningsdyktige tidsplaner, fredelige arbeidsområder og bistandsressurser betyr et konstruktivt trekk. Disse tilpasningene er bevis på forpliktelse til å forbedre arbeidsmiljøer som gjør det mulig for mennesker med ulike evner å blomstre og bidra. Som nasjonen fortsetter å legge stor vekt på inkludering.