Grunnet sommer turnes vil våre åpningstider være redusert i juni og feriestengt i juli.

psykiater
Nedre Eiker

På Psykiater.no har vi et team av erfarne psykiatere og rusmedisinspesialister tilgjengelig for telefon- eller videokonsultasjoner med ingen eller korte ventetider. Enten du trenger hjelp til å håndtere angst, depresjon, avhengighet eller andre psykiske problemer, er teamet vårt her for å gi deg den omsorgen og støtten du trenger. Så hvis du søker etter privat psykiater i Nedre Eiker, ikke nøl med å ta kontakt med oss på Psykiater.no. Vi ønsker å bidra til å hjelpe deg med å forbedre din mentale helse og velvære.

 

Like effektiv

Tidssparende

Sikker

Kvalitet

Trenger du en nett psykiater i Nedre Eiker? hjelpen du trenger , uten lang ventetid. 

Trenger du noen å snakke med? Vi i psykiater Nedre Eiker er tilgjengelige for å hjelpe deg. Ved å tilby våre tjenester på nett, streber vi etter å gi et rimelig og tilnærmet like effektivt tilbud for psykiatritjenester til alle. Vi krever ingen henvisning, og det er ingen ventelister. Vårt team inkluderer autoriserte psykiatere og med god  kompetanse I rusbehandling og psykiatri.  

Hvis du er i Nedre Eiker og trenger en psykiater i Nedre Eiker, Viken, men ikke ønsker lange ventetider eller tidkrevende reiser, anbefaler vi å vurdere online terapi hos oss. Det er viktig å merke seg at videosamtaler på nett med en psykolog / psykiater er tilnærmet like effektive som tradisjonell samtaleterapi i kontormiljøer, men mye mer tilgjengelig og praktisk. 

Her er noen av fordelene ved å bruke våre online terapitjenester: 

  • Ikke behov for lange, tidkrevende og dyre reiser.
  • Du vil bli kontaktet innen kort tid for å avtale time.
  • Det er ikke nødvendig å få henvisning fra fastlegen, noe som kan forsinke prosessen.
  • Ingen risiko for virus som koronavirus, smittsomme sykdommer etc.
  • På venterommet har du ingen sjanse til å møte naboen.
  • Kontakt oss i dag for å avtale en online time.

Spesialist i psykiatri Nedre Eiker

På psykiater.no har vi som mål å gjøre psykiaterens tjenester mer tilgjengelige og senke terskelen for enkeltpersoner for å søke hjelp for sine plager tidlig og effektivt. Vi har stor tro på at vi ved å senke terskelen for å søke hjelp kan bidra til å forebygge alvorlige psykiske lidelser. For å nå dette målet tilbyr vi raske tjenester til våre kunder.

Det er viktig å merke seg at selv om online psykiaterhjelp kan være effektiv for mange individer, er den kanskje ikke egnet for alle og detver samtidig viktig å nevne at akutte saker bør dermed gå til legevakt / sykehus som feks suicidalitet eller overdoser.

Har du behov for foreldre- og familieveiledning, familieterapi, mekling ved brudd/skilsmisse, hjelp til å få til foreldresamarbeid, kan vi også bistå.

 

Psykiatri Nedre Eiker

Psykiater Nedre Eiker - privatklinikk med psykiatrisk og avhengighets behandling

Hos Psykiater.no jobber vårt team av psykiatere og psykologer sammen for å vurdere og behandle en rekke psykiske lidelser. Vi spesialiserer oss på å gi støtte til individer som opplever tilstander som depresjonangst, panikkangst, bipolar lidelse, tvangslidelse (OCD), personlighetsforstyrrelserspiseforstyrrelse og psykotiske lidelser samt en rekke andre psykiatriske lidelser.

Klinikken besitter også spesialister i rus og avhengighet og har god trening med behandling av rusmiddel avhengighet som for eksempel med : alkohol, opiater, cannabis, kokain, amfetamin, MDMA, Ecstasy, Sopp, syntetisk rus og andre narkotiske stoffer. Vi har god trening med behandling av pille avhengighet ( slik som benzodiazepinavhengighet som for eksempel: sobril, diazepam, rivotril, flunipam, xanor samt andre typer. Flere har vært innkom klinikken med penge spilleavhengighet samt en rekk andre avhengigheter. Ved tap av førerkort ved rusmisbruk har klinikken bistått i behandling og poliklinisk oppfølging over tid med urinprøver. Vi har god erfaring med kombinasjonsbehandling innen feltet psykiatri og ruslidelser.

Vi tilbyr også bistand til de som mistenker eller har ADHD / ADD og kan bistå med alt fra utredning til oppstart av medikamentell behandling. Vi tilbyr også tjenester innen individuell terapi, parterapi, familieterapi, foreldreveiledning og andre former for støtte til pårørende.

Våre psykiatere i Nedre Eiker er rustet til å gi veiledning og behandling for en rekke ulike utfordringer, inkludert stress, søvnløshet, lav selvtillit, sorg, utbrenthet og utmattelse, vanskelige konflikter i nære relasjoner og mobbing. Enten du sliter med hverdagen eller går gjennom en livskrise, er teamet vårt her for å hjelpe deg på reisen mot bedre psykisk helse.

Videokonsultasjon med 

psykiater Nedre Eiker

Vår lege online psykiatri er like god som våre fysiske økter. Online diagnose og tilpassede behandlingsplaner er tilgjengelige fra våre spesialister.

Telefonkonsultasjon med 

psykiater Nedre Eiker

Vi tilrettelegger alltid våre kunder. Hvis du heller vil snakke med vår spesialist på telefon, hjelper vi deg gjerne med det. Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg

Hva gjør en spesialist innen rus og avhengighetsmedisin?

Vår behandling setter pasienten i sentrum. Leger som spesialiserer seg på rusmisbruk og avhengighetsmedisin er relativt nye. Vi er stolte av spesialistene som jobber med oss. Du trenger ikke å kjempe mot noen form for avhengighet alene lenger. Vi bruker klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten og oppnå et rusfritt liv ved hjelp av vår nett psykiatri Nedre Eiker.

Sjekk Nedre Eiker Psykiater Priser

Sliter du med psyken eller er avhengig av alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Gjør en avtale med psykiater enkelt ved å klikke på «Bestill time» i kalenderen vår og sjekke psykiater pris. Vi vil at du skal snakke med vår online psykiater eller over telefonen hvis du er mer komfortabel med det.

 

Enkel og rask timebooking - Kort ventetid

Bestill time psykiater

1. Bestill time

Trykk enkelt på «bestill time» nederst i høyre hjørne og velg konsultasjonsform hos lege, psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin.

Motta psykiater dokumentasjon

2. Motta dokumentasjon

Motta dokumentasjon, resepter, erklæringer, journaler, bekreftelser ved avsluttet time over digipost/pasientpost eller per post

bestill time for psykiater

3. Betal for timen

Du vil motta en sms lenke hvor du kan betale med vipps, kreditkort inntil 48 timer, deretter sendes det faktura.

Hvem er vi?

Psykiater.no Lege og Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin – er en helprivat klinikk som befinner seg i Ski sentrum i nærheten av Jernbanetorget, Ski Storsenter og bussterminalen.

Vi har kort ventetid ved klinikken. Trenger du en lege, psykiater eller spesialist i rus og avhengighetsmedisin i dag, kan du komme uten henvisning innenfor våre åpningstider. Vi tilbyr dessuten konsultasjoner over video og telefon i tillegg til oppmøte ved klinikken. Forskning viser at videokonsultasjoner er minst like effektivt.

Kjennetegnet på vår behandling er en varm og menneskelig atmosfære. En jobber tett med pasienten gjennom våre arbeidsmetoder og behandlingsteknikker med mål om å øke din trivsel og livskvalitet, med pasienten i sentrum som føler seg hørt.

Psykiater.no, Lege & Spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin.

Vi er stolt av å tilby behandling til mennesker som har opplevd utfordringer med alle typer psykiske og avhengighets lidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det.

Vi har også spesialister innenfor rus- og avhengighetsmedisin. Ofte sammenfaller psykiatriske lidelser sammen med rus og avhengighetslidelser, noe som gir oss en ekstra stor fordel i behandlingen. I følge et estimat finnes det i dag under 100 spesialister med spesialitet både i psykiatri og rus og avhengighetsmedisin. Vi kan behandle alt fra angst, depresjon til rus eller generell avhengighet eller spilleavhengighet. Våre spesialister i psykiatri & rus og avhengighetsmedisin gjør alle typer utredning, diagnostikk og behandling innen disse feltene. Klinikken bistår også med coaching og hjelp med å åpne ditt fulle potensiale. Les mer om type behandling vis tilbyr på vår «Om Oss» side.

Hva gjør en spesialist i Rus og Avhengighetsmedisin?

Vår behandling setter mennesket i sentrum. Leger med spesialisering innen rus- og avhengighetsmedisin er en relativt ny spesialisering for leger, og vi er stolte av våre spesialister. Du trenger ikke å kjempe mot noen form for avhengigheten alene. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten samt oppnå et rusfritt liv. 

Hva kan vi få til sammen?

Vi er stolt av å tilby behandling til de pasientene som sliter med alle typer psykiske og avhengighetslidelser. Vårt tilbud strekker seg utover det normale, og vi sørger for oppfølgning både før og etter behandlingen på våre klinikker til de som ønsker det. Vi benytter klinisk testede teknikker med mål om å øke livskvaliteten. 

Bestill time i dag!

Sliter du med psyken eller avhengighet til rus, alkohol, piller, steroider eller andre former for avhengighet? Da er vi her for å hjelpe deg! Bestill en time i dag i vår kalender ved å klikke «bestill time». Vi tar gjerne en videosamtale, eller en prat over telefon dersom du er mer komfortabel med det.

Mest leste artikler

Mat mot depresjon

Mat mot depresjon

Føler du deg nedstemt eller kjemper du mot depresjon? Du er ikke alene. Millioner møter denne utfordringen daglig. Visste du at det du spiser kan

Les Mer »
Depresjon ungdom

Depresjon ungdom

Legger du merke til hvor mange tenåringer og unge voksne som ser ut til å slite med depresjon og håpløshet? Det handler ikke bare om

Les Mer »
Tilbakevendende depresjon

Tilbakevendende depresjon

Føler du noen gang at depresjonen din stadig kommer tilbake? Tilbakevendende depresjon er når depressive episoder fortsetter å oppstå. Som et resultat forstyrrer det din

Les Mer »